ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor All Star: Έρχεται με διαφοροποιήσεις και αλλάζει τα πάντα στον ΣΚΑΪ

Το «Survivor All Star», στο οποίο θα δούμε τους καλύτερους παίκτες από προηγούμενους κύκλους, έρχεται στις αρχές Ιανουαρίου με έναν και μόνο στόχο: να τινάξει στον αέρα τη μπάνκα της τηλεθέασης.

Survivor All Star: Έρχεται με διαφοροποιήσεις και αλλάζει τα πάντα στον ΣΚΑΪ

Μετά από ένα δύσκολο πρώτο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς, οι άνθρωποι του σταθμού αλλά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύουν ιδιαίτερα στο εν λόγω πρότζεκτ ευελπιστώντας ότι θα αντισταθούν στον ανταγωνισμό και θα κερδίσουν το στοίχημα.

Λόγος, άλλωστε, για τον οποίο οι προαναφερθέντες τηρούσαν μέχρι πρότινος σιγήν ιχθύος για τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν. Αν και ο Τούρκος παραγωγός θέλει να δημιουργήσει ένα πέπλο μυστήριου, ώστε να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερους τηλεθεατές, από χθες έχουν ξεκινήσει και ανακοινώνονται ονόματα. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούλης, μπαίνουν κι επίσημα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που διαρρέουν, κυρίως από τις ίδιες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ, οι αλλαγές που θα δούμε είναι πολλές. Συγκεκριμένα, οι ομάδες των διασήμων και των μαχητών καταργούνται! Καθώς όλοι θεωρούνται διάσημοι, ο διαχωρισμός θα γίνεται ανάλογα με το χρώμα. Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να αλλάξουν και τα χρώματα, όπως είχε αναφέρει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή, «OPEN Weekend». Τα δυο νέα χρώματα που θα χαρακτηρίζουν τις ομάδες θα είναι το πράσινο και το κίτρινο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Γεια σου» αναφέρθηκε στο «νησί της απομόνωσης». Θα αφορά στους παίκτες οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα πηγαίνουν σε αυτό το νησί με ελάχιστες προμήθειες χωρίς να έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου. Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φέτος θα δούμε και νέες αγωνιστικές πίστες στο παιχνίδι.

Τι αλλαγές φέρνει στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ

Το «Survivor All Star» θα παίρνει lead in από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, καθώς θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη. Μετά το τέλος του «Love Island», άλλωστε, το «Voice» προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και τις υπόλοιπες μέρες το κενό καλύπτεται με ξένες ταινίες. Βεβαίως, τα στελέχη σκέφτονται το «Survivor» να παίζεται και Κυριακή, κάτι που σηματοδοτεί τη μετακίνηση του «Voice» σε άλλη μέρα.

Η άφιξη του ριάλιτι επιβίωσης φέρνει και πολλές αλλαγές στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Γεια σου». Η Μαρία Μπακοδήμου, που βλέπει το μαγκαζίνο της να έχει κολλήσει σε μονοψήφια ποσοστά, μετακινείται σε νέα ώρα και αλλάζει θεματολογία. «Καταλαβαίνετε ότι τελειώσαμε για φέτος; Από τον Σεπτέμβρη εδώ πέρασε κιόλας αυτή η χρονιά και ξεκινάμε ξανά στις 7 Ιανουαρίου με εκπλήξεις όμως», ξεκίνησε να λέει η Μαρία Μπακοδήμου στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της το μεσημέρι της Κυριακής. «Βασική έκπληξη θα είναι η νέα μας ώρα, από τις 12:00-14:00 το Σαββατοκύριακο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Μαριλού Ρεπαπή και να της κάνω μια αγκαλιά, που ήταν μαζί μας μέχρι τώρα», πρόσθεσε αμέσως μετά επιβεβαιώνοντας ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις και νέες προσθήκες στην ομάδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Χριστιάνα Μπαξεβάνη πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Χριστιάνα μου, σου εύχομαι καλό δρόμο, όλα τα καλά να σου ‘ρθουν μπροστά σου. Και να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά εδώ, τους συνεργάτες μου», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου, αγκαλιάζοντας έναν-έναν τους συντελεστές του πάνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Γεια σου» θα αποκτήσει αμιγώς ψυχαγωγικό περιεχόμενο και κατά κύριο λόγο θα ασχολείται με τα πρότζεκτ του καναλιού «Survivor All Star» και «My style rocks». Το ίδιο, πιθανότατα, θα συμβεί και με το «Πρωινό Μας» που επίσης θα ασχολείται με τα νέα φορμάτ.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ