ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Αυτοί σφυρίζουν με Ελιτζούρ Χολόν

Ανακοινώθηκε η τριάδα των διαιτητών που θα κληθούν να διευθύνουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ελιτζούρ Χολόν για το Eurocup γυναικών.

Παναθηναϊκός: Αυτοί σφυρίζουν με Ελιτζούρ Χολόν

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Ελιτζούρ Χολόν στις 5 Ιανουαρίου για το Eurocup γυναικών, με τη διοργανώτρια αρχή να γνωστοποιεί την τριάδα των διαιτητών που θα κληθούν να σφυρίξουν την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Αυτοί είναι οι Βαρτάνοφ (Γεωργία), Τβαουρί (Γεωργία), και Κιοϊτσι (Τουρκία)/Νικόλοφ (Βουλγαρία).

Θυμίζουμε πως, η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ μια εβδομάδα αργότερα (12/1) θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στο Ισραήλ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.