ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον Ντόκεν για Θύρα 13 και Τέξας

Ο Ντόκεν προχώρησε σε μια συγκλονιστική διαδικτυακή τοποθέτηση για τον Τέξας που έχασε τη ζωή του το 2006 και για τη Θύρα 13.

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον Ντόκεν για Θύρα 13 και Τέξας

Ο Ντόκεν προχώρησε σε μια συγκλονιστική διαδικτυακή τοποθέτηση για τον Τέξας που έχασε τη ζωή του το 2006 και για τη Θύρα 13.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο συγκινητικό του μήνυμα:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.302 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

16 Χρόνια πέρασαν που είσαι μακριά μας .Σε τίμησα να βαφτίσει ο γιός σου την μικρή μου κόρη την Ελένη με τον Θοδωρή σου. Κανείς δεν ξέρει τι περάσαμε μαζί σε όλα τα γήπεδα της χώρας και όχι μόνο. Ποτέ δεν την είδα κάποιος ποτέ δεν το έπαιξα μούρη ποτέ δεν πούλησα κανένα μας σε πολλά και δύσκολα .

Ποτέ δεν με πούλησες ποτέ δεν με άφησες ακόμα και τότε που δύο μας στην Θεσσαλονίκη μικρά παιδιά μείναμε να τις παίξουμε σαν άντρες και με έσφαξαν πισώπλατα πισώπλατα χωρίς να σεβαστούν τίποτα. Η τύχη με κράτησε στη ζωή.

Ξέρεις ότι πάντα θα σε τιμάω όπως πολλοί που ήξεραν τι είχες μέσα στην ψυχή σου. Ειμαι περήφανος Παναθηναϊκός γιατί έτσι είναι η αλήθεια .Είμαι περήφανος για την θύρα 13 ☘️ που έχει παιδιά με αξίες σεβασμό καρδιά ψυχή για τον Παναθηναϊκό μας. Θέλω να πω πολλά όμως καλύτερα να μείνω ταπεινός χωρίς πολλά λόγια. Ο κόσμος ξέρει πολλά.

Ποτέ ρουφιάνος ποτέ δεν θα τα πάρω από κανένα .είμαι πολύ περήφανος. Ειμαι ένα τίποτα πάνω από κάθε οπαδό μας .όλοι βάζουμε ένα λιθαράκι για τον Παναθηναϊκό μας . πάντα θα σέβομαι. Πάντα θα στηρίζω την νέα γενιά μας. Πάντα θα έχω ψηλά τον Παύλο Γιαννακόπουλο πατέρα μας νομίζω.

Δεν λέω ποτέ ψέμα ούτε γλείφω κανένα όμως ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για τα δάχτυλα που έχασα από το πρώτο λεπτό ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τον ευχαριστώ πολύ. Και την θύρα 13 που τα αδέρφια μου που με στήριξαν πραγματικά…….συγνώμη συγκινήθηκα…

Δάκρυσα …… όμως το παράπονο που έχω από την ΠΑΕ με έχει σκοτώσει Δεν με πήραν για ένα περαστικά .Τώρα όμως θα πω και ένα ευχαριστώ που επιτέλους μου φέρθηκαν καλά για ένα χαρτί που ζήτησα και έπρεπε να το πάρω γιατί ήταν η αλήθεια και έπρεπε να το πάρω για να βρω το δίκιο μου .τους ευχαριστώ. Είμαι δίκαιος. Πολλοί δεν ξέρουν τι πέρασα στο ατύχημα περίμενα ασθενοφόρο τρείς ώρες με αιμορραγία. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν.

ΚΑΝΈΛΟ ΕΊΣΑΙ ΑΔΕΡΦΌΣ ΜΟΥ . ΕΊΣΑΙ Η ΘΥΡΑ 13 ☘️ ΜΑΖΊ ΜΕ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ ΜΑΣ.ΣΕ ΣΈΒΟΜΑΙ.

ΤΕΧΑΣ ΜΑΣ ΒΛΈΠΕΙΣ ΣΠΟ ΨΗΛΆ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΜΠΆΡΕ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΌΛΩΝ.

ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΈΧΩ ΠΛΗΓΏΣΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΟΛΟΥΣ ΝΤΟΚΕΝ ΘΥΡΑ 13 ☘️ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΊΑ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.