ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Κάουλι, η προσπάθεια για τον Βραζιλιάνο και οι άλλες επιλογές

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κάνει δικό του τον Κάουλι της Λουντογκόρετς.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Κάουλι, η προσπάθεια για τον Βραζιλιάνο και οι άλλες επιλογές

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κάνει δικό του τον Κάουλι της Λουντογκόρετς.

Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι στην πράσινη λίστα από το περασμένο καλοκαίρι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον έχει ξεχωρίσει και να θεωρεί ότι έχει αυτά τα στοιχεία τα οποία θέλει να προσθέσει στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Λουντογκόρετς, έχοντας κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για τον παίκτη και βρισκόμαστε σε αναμονή για τις τελικές εξελίξεις. Τα οσα, πάντως, γράφτηκαν στη Βουλγαρία για πρόταση πάνω από 2 εκατ. ευρώ από το τριφύλλι δεν επιβεβαιώνονται. Τουλάχιστον, για την ώρα…

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι η Λουντογκόρετς είναι μια ομάδα δύσκολη στις πωλήσεις της. Πουλάει ακριβά, το κάνει με τους δικούς της ρυθμούς και δεν… τελειώνει μια δουλειά στα γρήγορα. Συνεπώς, μιλάμε για μια περίπτωση δύσκολη, η οποία θέλει υπομονή. Τα νεότερα δεδομένα αναφορικά με τον Κάουλι είναι οι συνεχείς συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες και η προσπάθεια του “τριφυλλιού” να πετύχει το deal με τη Λουντογκόρετς.

Αν δε συμβεί αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τραφεί σε άλλες λύσεις που υπάρχουν για τη θέση “8” και “10”. Ο Κάουλι αποτελεί προτεραιότητα, αλλά δεν είναι ο μόνος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.