ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που εκτελέστηκαν στο μπαρ (pics)

Τα αλβανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τις φωτογραφίες των δύο θυμάτων της μαφιόζικης επίθεσης σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη.

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που εκτελέστηκαν στο μπαρ (pics)

Τα θύματα είναι ο Armando Organja, 44 ετών (αριστερά) και ο Kreshnik Çerçizaj, 41 ετών (δεξιά). Ο Organoja, φέρεται να ήταν ο στόχος του εκτελεστή, ο οποίος τον αποτελείωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Κατάγεται από την πόλη Vlora.

Ο 41χρονος Çercizaj είναι γνωστό ότι είχε ποινικό μητρώο για παράνομα τυχερά παίγνια. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 7 κάλυκες από 9άρι όπλο.

Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο, ο δράστης να μην ήταν “μοναχικός λύκος”, δηλαδή να είχε και συνεργό, ο οποίος τον περίμενε σε αυτοκίνητο ή σε μηχανή για να τραπούν σε φυγή μετά την ολοκλήρωση του αιματηρού σχεδίου τους.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.676 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που εκτελέστηκαν

Τις τελευταίες ώρες, προκρίνεται το σενάριο να πρόκειται για προσωπικές διαφορές μεταξύ του δράστη και του θύματος, και να απομακρύνεται το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος κυκλωμάτων της νύχτας.

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...