ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

O Ντάνος πήρε θέση για τα όσα λέγονται για την συμμετοχή του στο Survivor!

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Αγγελόπουλος.

O Ντάνος πήρε θέση για τα όσα λέγονται για την συμμετοχή του στο Survivor!

O Γιώργος Αγγελόπουλος λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι δεν θα συμμετέχει. «Πιστεύω πως ένα trailer από ένα παιχνίδι που συμμετείχα μπορεί να με έχει μέσα. Επειδή όλα αυτά, έτσι όπως γράφονται και στο trailer, με κάνουν να φαίνομαι πως θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εγώ δεν έχω καμιά ιδέα εδώ και δυο μήνες που μίλησα για το ενδεχόμενο συμμετοχής μου… Μου είχε προταθεί να μπω παίκτης και ήταν ξεκάθαρο το όχι μου τότε και σε κάποιες συνεντεύξεις μου. Τελευταία βλέπω πως πέρασα εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα. Δεν θα συμμετέχω. Δεν γίνεται και δεν θέλω κιόλας».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.