ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Το πρόσωπο του εκτελεστή που γάζωσε τους 2 άντρες

Νέα Σμύρνη: Δεν λογάριασε τους πολίτες και πυροβόλησε σε γεμάτη καφετέρια.

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Το πρόσωπο του εκτελεστή που γάζωσε τους 2 άντρες

Δεν λογάριασε τους πολίτες και πυροβόλησε σε γεμάτη καφετέρια

Δύο νεκροί αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών, είναι τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης με πυροβολισμούς, που δέχθηκαν από άγνωστο άνδρα, το βράδυ της Κυριακής, σε γνωστό μπαρ της πλατείας Νέας Σμύρνης.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 9.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, τραυματίστηκε από σφαίρα και μια 31χρονη Ελληνίδα, θαμώνας του μπαρ, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι με την παρέα της.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα με τον δολοφόνο να μην λογαριάζει τους δεκάδες ανυπεράσπιστους πολίτες, σκότωσε τα θύματά του, πυροβολώντας αδιακρίτως. Η γυναίκα νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό».

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 21:30, όταν εμφανίστηκε έξω από το μαγαζί ένας μαυροντυμένος άνδρας, μετρίου αναστήματος, που φορούσε λευκή χειρουργική μάσκα. Ο δράστης πήγε στο τραπέζι που κάθονταν τα δύο θύματα και άρχισε να τους πυροβολεί. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης της επίθεσης

Ο δράστης της φονικής επίθεσης κρυβόταν σε φυλλωσιές και οι αστυνομικοί σκιαγραφούν το πρόσωπό του. Πρόκειται για ένα αδίστακτο άτομο που το μόνο που τον ενδιέφερε είναι να φέρει πάση θυσία εις πέρας την αποστολή του χωρίς να νοιάζεται αν θα σκοτώσει και αθώο κόσμο αφού πυροβόλησε σε γεμάτη καφετέρια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

Βραδυνές ώρες, 18/12/2022, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας από πυροβόλο όπλο. Από το ίδιο σημείο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο τραυματίες (άνδρας και γυναίκα) από πυροβολισμούς. Προανάκριση διενεργείται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...