ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπορέλι: “Σπουδαίος ο Μέσι, θέλω να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός”

Για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για επιστροφή στην κορυφή μίλησε ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Μπορέλι:

Για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για επιστροφή στην κορυφή μίλησε ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή: “Είναι τεράστια η χαρά σε όλη την Αργεντινή για αυτό το μεγάλο κατόρθωμα με τον μεγάλο Μέσι και παιδιά όπως ο Χούλιαν Άλβαρες και ο Έντσο Φερνάντες και τα άλλα παιδιά που έκαναν αυτή την ομάδα τόσο μεγάλη για να χαρίσουν υπερηφάνεια στο έθνος της Αργεντινής”.

Για το αν πήρε το Μουντιάλ η Αργεντινή ή ο Μέσι: “Ήταν εντυπωσιακός ο Μέσι, έπεσε όλο το βάρος πάνω του, αλλά υπήρχε μια ενωμένη ομάδα με τη νέα γενιά των παικτών του Σκαλόνι. Στον τελικό είδαμε πώς η ομάδα υπέφερε σε κάποιες στιγμές, αλλά φαινόταν ότι ήθελε πολύ περισσότερο να πάρει το τρόπαιο και να το φέρει στην Αργεντινή”.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Μέσι είναι πλέον ισάξιος με τον Μαραντόνα: “Είναι και οι δύο εμβληματικοί για το έθνος της Αργεντινής, σίγουρα θα είναι και ο ίδιος ο Μαραντόνα ευτυχισμένος στον ουρανό για αυτά που πέτυχε ο Μέσι”.

Για το πώς ζει η Αργεντινή αυτόν τον θρίαμβο: “Η χαρά η δική μας είναι μεγάλη. Η Βραζιλία δεν έκανε το καλύτερο δυνατό Μουντιάλ, αλλά παραμένει μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του κόσμου”.

Αν θα ήθελε να παίξει στον τελικό του Μουντιάλ: “Και ποιος δεν θα ήθελε να φορέσει την φανέλα της Αλμπισελέστε, αλλά υπάρχουν νέα παιδιά και σε αυτούς αξίζει και ανήκει το μέλλον της Αργεντινής”.

Για τον Παναθηναϊκό και τον Αλμέιδα: “Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, γιατί είναι ο φίλος μου ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Θέλω να το πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλω να το πάρει και ο Αλμέιδα που είναι φίλος μου. Είναι μεγάλος προπονητής και μεγάλος άνθρωπος και μακάρι να κερδίσει τίτλους στην Ελλάδα γιατί το αξίζει”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.