ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Ο πρώτος “τελικός” για τον Παναθηναϊκό είναι στη Νίκαια!

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την επιστροφή στη δράση της Super League και τα ματς - τελικούς για τον Παναθηναϊκό με πρώτο αυτό με τον Ιωνικό.

Ο πρώτος

*Το πρωτόγνωρο για όλους διάλειμμα μεσούσης της περιόδου έλαβε τέλος. Σε μια περίεργη συγκυρία με μεγάλη διακοπή πρωταθλημάτων Νοέμβριο μήνα, χαρήκαμε όλοι μας ένα φοβερό και τρομερό Παγκόσμιο Κύπελλο. Είδαμε τον- κατά πολλούς- καλύτερο τελικό όλων των εποχών και μια Αργεντινή να επιτρέφει στην κορυφή για πρώτη φορά έπειτα από 36 χρόνια για να συμπληρωθεί και να ολοκληρωθεί η τελειότητα γι αυτόν τον σπουδαίο, τον μέγα Λιονέλ Μέσι.

*Θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια όλα όσα συνέβησαν το διάστημα Νοέμβριος – Δεκέμβριος του 20222. Πέρα από τη διαφορετικότητα της όλης κατάστασης (Μουντιάλ τον χειμώνα κλπ), στα γήπεδα του Κατάρ παίχτηκε ένα συναρπαστικό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές ήταν στην καλύτερη φόρμα της σεζόν, στο χορτάρι ξεδιπλώθηκε ταλέντο, ποιότητα και γρήγορο ποδόσφαιρο και το Παγκόσμιο Κύπελλο που ολοκληρώθηκε θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ. Χορτάσαμε μπάλα και με το παραπάνω.