ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αυτές είναι οι δύο ομάδες στο Survivor All Star – Πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου

Το Survivor καλεί ξανά όλους τους star που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική survivor ιστορία και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για ακόμα έναν γύρο.

Αυτές είναι οι δύο ομάδες στο Survivor All Star - Πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου

Το Survivor καλεί ξανά όλους τους star που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική survivor ιστορία και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για ακόμα έναν γύρο.

Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων. Ποιοι θα είναι αυτοί;

Στο Πρωινό μας, ο Νίκος Παρτσώλης παρουσίασε τις μέχρι τώρα συνθέσεις των δύο ομάδων. Εννοείται πως υπολείπονται αρκετοί παίκτες ακόμα για να συμπληρωθεί ο αριθμός των παικτών. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι δύο ομάδες διαμορφώνονται για την ώρα ως εξής:

Ομάδα 1: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ομάδα 2: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης

Πόσο προετοιμασμένοι είναι για αυτή την επιστροφή; Πώς θα αλληλοεπιδράσουν; Τι αλλάζει φέτος; Ένα μόνο είναι σίγουρο: διατηρώντας όλα τα αυθεντικά στοιχεία του μεγαλύτερου ριάλιτι στον κόσμο, το Survivor All Star θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία για τους τηλεθεατές αλλά κυρίως για τους παίκτες.

Αυτή τη στιγμή, οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων, κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο που θα τους ρίξει στην πιο σκληρή μάχη όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη αλλά την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς χαρακτήρες. Μόνο οι καλύτεροι έχουν θέση στο Survivor All Star.

Ο Γιώργος Λιανός, μοναδικός στο πόστο του, συναντιέται ξανά μαζί τους και αναμεταδίδει κάθε αναμέτρηση από τους στίβους μάχης ενώ είναι αυτός που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, διαχειρίζεται κάθε διαφωνία, αστεία ή συγκινητική στιγμή.

Το πρώτο του σφύριγμα, θα σημάνει την αρχή μιας ιστορίας που θα είναι γεμάτη με δυνατές συγκινήσεις! Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00.

Πηγή: zappit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.