ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εντυπωσιακός στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός – Πήρε και τη νίκη κόντρα στη Ναντ!

Την πρόκριση στη φάση των «16» του Challenge Cup γυναικών πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τη νίκη του με 3-1 στην Αθήνα επικράτησε της Ναντ με το ίδιο σκορ και στη Γαλλία.

Εντυπωσιακός στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός - Πήρε και τη νίκη κόντρα στη Ναντ!

Οι «πράσινες» μέσα σε 45 λεπτά αφού πήρα τα δύο σετ που ήθελαν «σφραγίζοντας» την πρόκριση για τους «16» του Challenge Cup, πήραν και τη νίκη κόντρα στη Ναντ και βάζουν πλώρη για σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν.

Επόμενος αντίπαλος, η ιταλική Κιέρι από το Τορίνο, που θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Το ματς

Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις»
Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις» 2.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εξαιρετικά στο πρώτο σετ, στο οποίο από νωρίς πήρε μεγάλο προβάδισμα (1-5) με την Μέντιτς να πιέζει από το σερβίς. Το «τριφύλλι» όχι μόνο διατήρησε τη διαφορά, αλλά με πλουραλισμό στην επίθεση και άσσο της Γκρότες, την αύξησε στο 8-14. Οι «πράσινες» μπήκαν στην τελική ευθεία του πρώτου σετ προηγούμενες με 11-20 και με 16-25 έκαναν το 0-1 στα σετ.

Η εικόνα του δεύτερου σετ ήταν παρόμοια με αυτή του πρώτου. Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 3-6, διατηρώντας το +3 και στην εξέλιξη του σετ (10-13). Η Ναντ αντέδρασε και μείωσε στον πόντο (12-13), όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη με κορυφαία την Μέντιτς, συνεπικουρούμενη από τις Ανάε και Ανθούλη διαμόρφωσαν το 13-20 και το 18-25, κατακτώντας και το δεύτερο σετ, αλλά και την πρόκριση.

Στο τρίτο σετ η Ναντ αποδείχτηκε πιο ανταγωνιστική, παρόλο που είχε χάσει την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά το προβάδισμα με 2-5 και 7-10, αλλά με κορυφαία την Μιμς οι γηπεδούχες ισοφάρισαν σε 14-14. Η Ναντ κατάφερε να προηγηθεί με 20-17, οι «πράσινες» ισοφάρισαν σε 22-22, αλλά στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσαν να πάρουν το σετ, το οποίο κατέληξε στη Ναντ με 25-23.

Ανταγωνιστικό ήταν και το τέταρτο σετ, όπου ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ με 7-5, αλλά ανέκαμψε πολύ γρήγορα και αφού ισοφάρισε (7-7), προσπέρασε με 9-12, με βοήθεια από τις Νικολογιάννη και Χατζηευστρατιάδου. Το «τριφύλλι» συντήρησε τη διαφορά των τριών πόντων (12-15) και μπήκε στην τελική ευθεία του σετ προηγούμενο με 15-20. Ο Παναθηναϊκός με 19-25, έκανε το 1-3 στα σετ και έτσι πέραν της πρόκρισης πήρε και τη νίκη στη Γαλλία.

Τα σετ: 16-25, 18-25, 25-23, 19-25.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.