ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκολομέεβ: «Ευχαριστημένος από το χρόνο μου – Στόχος της 4ετίας οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού, Κριστιάν Γκολομέεβ επέστρεψε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας και το μυαλό του είναι ήδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 50άρας.

Γκολομέεβ: «Ευχαριστημένος από το χρόνο μου - Στόχος της 4ετίας οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού, Κριστιάν Γκολομέεβ επέστρεψε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας και το μυαλό του είναι ήδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 50άρας πισίνας.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, επισήμανε από την πλευρά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Είχα μια καλή παρουσία, πάντα βεβαίως υπάρχει το καλύτερο. Από τον Σεπτέμβριο μπήκαμε πολύ δυνατά στην προετοιμασία μας, που σε ευρύτερο επίπεδο φτάνει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Αυτός είναι ο κορυφαίος στόχος της τετραετίας. Μετά, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα το 2023. Εκεί θέλω να είμαι πανέτοιμος. Αυτό το παγκόσμιο στην 25άρα, για μένα ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Δεν αποτελεί άλλωστε η 25άρα και το πιο δυνατό μου χαρτί. Με αυτό το δεδομένο είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το χρόνο μου, καθώς για ελάχιστα έχασα τον τελικό (50μ ελεύθερο, 21.08, 10η θέση)».

Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις»
Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις» 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γενικότερα για το επίπεδο των αγώνων ο Κρίστιαν πρόσθεσε: «Ήταν πολύ υψηλό. Βεβαίως είναι άλλο το πρωτάθλημα στα 50μ και άλλο στα 25μ, που σημαίνει ότι πολλούς που είδαμε να διακρίνονται στη Μελβούρνη ενδεχομένως να μην τους δούμε στις ίδιες θέσεις στη Φουκουόκα. Εμφανίστηκαν και πολλά νέα πρόσωπα, για παράδειγμα ο Τζόρνταν Κρουκς από τα Κέιμαν που νίκησε στο δικό μου αγώνισμα δεν είχε κάποια μεγάλη διάκριση μέχρι τώρα. Θα ξεκουραστούμε για λίγο και μετά βουτιά και πάλι στα βαθιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.