ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρόγκα: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε όμορφα πράγματα»

Όλα όσα δήλωσε η έμπειρη λίμπερο, της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ναντ.

Ρόγκα: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε όμορφα πράγματα»

Ο Παναθηναϊκός μάγεψε και στη Γαλλία και κόντρα στη Ναντ, κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη, σφραγίζοντας και την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του Challenge Cup.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, μίλησε η έμπειρη λίμπερο της ομάδας, Πένυ Ρόγκα, η οποία αναφέρθηκε σε ότι μπορεί να καταφέρει το «τριφύλλι», όταν παραμένει ενωμένο σαν μια γροθιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Πένυ Ρόγκα:

«Τι κι αν ήμασταν το αουτσάιντερ, τι κι αν μιλούσαμε για δύσκολη κλήρωση εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε όλες και όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά να καταφέρουμε όμορφα πράγματα. Είμαστε πολύ χαρούμενες που το τελευταίο ματς της χρονιάς ήρθε με μια τόσο όμορφη νίκη.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας γιατί ξέρω πως όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουμε! Εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και το νέο έτος να έρθει ακόμα συναρπαστικότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.