ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα Σμύρνη: Εκεί βρισκόταν ο συνεργός του εκτελεστή

Που επικεντρώνονται οι έρευνες.

Νέα Σμύρνη: Εκεί βρισκόταν ο συνεργός του εκτελεστή

Πολύ σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε ο συνεργός του δολοφόνου στην διπλή δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο συνεργός του δολοφόνου ήταν αυτός που έδωσε το σήμα για την εκτέλεση.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.