ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Θέλει το «τρίποντο» με Κηφισιά για να κλείσει θετικά τη χρονιά

Την Κηφισιά εντός έδρας αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός, στην αναμέτρηση που θα κλείσει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ γύρου και του 2022 για το πρωτάθλημα Volley League.

Παναθηναϊκός: Θέλει το «τρίποντο» με Κηφισιά για να κλείσει θετικά τη χρονιά

Με την αναμέτρηση του λεκανοπεδίου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Α.Ο.Π. Κηφισιάς που θα γίνει στο Μαρούσι θα κλείσει χρονικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ γύρου και του 2022 για το πρωτάθλημα Volley League.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρίποντο στη Σκύδρα επί του Αριστοτέλη και ετοιμάζεται να μπει σε ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο όπου θα κριθεί η παρουσία του σε δύο από τους πέντε στόχους της σεζόν. Έχει την Κηφισιά και στη συνέχεια μέσα στις γιορτές τους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνουν την πορεία του στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αλλά και το Σούπερ Καπ.

Οι πράσινοι έχουν 16 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με το Μίλωνα. Θέλουν το τρίποντο για να μείνουν κοντά στους δύο πρωτοπόρους (Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχον από 21 βαθμούς) ώστε να μείνουν μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωστόπουλος που τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην Κηφισιά δήλωσε: «Τελευταίο παιχνίδι για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος πριν τη διακοπή για τις ημέρες των Χριστουγέννων αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Κηφισιάς. Ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι που ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη και η κατάκτηση τριών βαθμών που τους χρειαζόμαστε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Η Κηφισιά βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς (-3 από τον Παναθηναϊκό) και σε κάθε περίπτωση είναι σε απόσταση βολής από την πρώτη 4αδα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Στην Κηφισιά αγωνίζονται οι Ρουσόπουλος, Φιλιππακόπουλος που τη σεζόν 2021-22 πανηγύρισαν πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά την προϊστορία από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, σε 34 αγώνες πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός προηγείται της Κηφισιάς με 21-13 νίκες.

Η αναμέτρηση έχει ώρα έναρξης στις 21:15 και θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.