ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ερωτηματικό ο παρτενέρ του Μάγκνουσον, έτοιμος για μια μεγάλη μάχη ο Παναθηναϊκός»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Ερωτηματικό ο παρτενέρ του Μάγκνουσον, έτοιμος για μια μεγάλη μάχη ο Παναθηναϊκός»

«Θα πάει με την ίδια νοοτροπία όπως στο πρώτο μέρος, βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και όλο το βάρος έχει πέσει στον αγώνα με τον Ιωνικό. Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στη νίκη», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος ρεπόρτερ των «πρασίνων».

«Στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι για μία πολύ μεγάλη μάχη και θα πρέπει η απόδοσή του να είναι ανάλογη με εκείνη με τον Βόλο. Ερωτηματικό είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Σένκεφελντ, αν θα παίξει ο Σάρλια ή ο Πούγγουρας δίπλα στον Μάγκνουσον», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα μεταγραφικά νέα του «τριφυλλιού» ενόψει των κινήσεων που θα γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.