ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πισπιρίγκου & Κούγιας μοιράζουν αγωγές 1 εκατ. ευρώ σε ιατροδικαστές και δημοσιογράφους

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο από τα τρία παιδιά της, Μαλένας και Ίριδας.

Πισπιρίγκου & Κούγιας μοιράζουν αγωγές 1 εκατ. ευρώ σε ιατροδικαστές και δημοσιογράφους

Ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες που βρίσκονταν έξω από τις δικαστικές αίθουσες και τους ενημέρωσε για την έκβαση της δικαστικής διαδικασίας από εδώ και πέρα.

Ο ίδιος φαίνεται πολύ σίγουρος για την αθώωση της κατηγορουμένης. Αν και από τη μία θέλησε από τη μία να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τις δικαστικές αίθουσες λέγοντας ότι πλέον οι σοβαρές εκπομπές αντιμετωπίζουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου αντικειμενικά, από την άλλη ενημέρωσε ότι από αύριο 22/12 ετοιμάζει με το γραφείο του αγωγές και αποζημιώσεις.

Αυτές θα κινηθούν εις βάρος των Καρακούκη, Καλόγρηα, Σπηλιοπούλου, Λέων και Ευτυχιάδη, ενώ το ίδιο θα συμβεί και εις βάρος παρουσιαστών εκπομπών με αποζημιώσεις ύψους 1 εκατ. σε κάθε εκπομπή γιατί «καταστράφηκε η ζωή της και έφτασε στο σημείο να έχει αντίδικο τον σύζυγό της, ο οποίος κακώς δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας.».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευγνώμων ο Κούγιας στους ιατροδικαστές

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη μεριά της ετοιμάζει αίτηση για απιστία με τον δικηγόρο της να εκφράζει παράλληλα ευγνωμοσύνη στους ιατροδικαστές. «Μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να κοιμηθούν το βράδυ. Αντιμετωπίστηκαν από την ανακρίτρια με μεροληπτική διάθεση. Ειλικρινά κράτησε (τους ιατροδικαστές) 5 και 8 ώρες ενώ τον Καρακούκη με Καλόγρηα σε λίγα λεπτά είχε τελειώσει και με τους δύο. Χαίρομαι που υπάρχουν επιστήμονες που τηρούν τον όρκο τους στον Ιπποκράτη», δήλωσε ο κ. Κούγιας.

«Έχει κλονιστεί το σύστημα δικαιοσύνης στην υπόθεση αυτή» πρόσθεσε λέγοντας μάλιστα ότι «εάν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα έχουν δικαίωμα προσφυγής, που θα κρίνει το συμβούλιο».

«Η δικαιοσύνη είναι με το μέρος της κατηγορούμενης» επεσήμανε ο κ. Κούγιας.

Από την άλλη αν προχωρήσουν σε απολογία, έχουν έτοιμες 75 σελίδες απολογητικό υπόμνημα. «Αντικρούομε τα πάντα, δεν φοβόμαστε την απολογία, όμως χωρίς τη Δημακοπούλου, τη Τζιόλα και τη Σπηλιοπούλου το συμβούλιο δεν θα έχει ολοκληρωμένη άποψη. Είναι βάσει δια βουλεύματος να απαλλαγεί η κατηγορούμενη».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση της Τζωρτζίνας, την οποία δεν έχει αναλάβει όμως δηλώνει ότι «καταρρέει το οικοδόμημα της κεταμίνης. Αν γίνουν δικαστήρια θα καταρρεύσει».

Έγιναν δεκτά τα αιτήματά μας και έτσι εξετάστηκαν για πρώτη φορά και άλλοι μάρτυρες»" />

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.