ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επίσκεψη στο «Μητέρα» για τους «πράσινους» (pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ακόμα μία χρονιά πραγματοποίησε επίσκεψη στο «Μητέρα».

Παναθηναϊκός: Επίσκεψη στο «Μητέρα» για τους «πράσινους» (pics)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Στο πλευρό των παιδιών της Παιδιατρικής Κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ» βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τους Γιώργο Παπαγιάννη, Ντουέιν Μπέικον, Πάρις Λι, Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Σταύρο Ντίνο, μοίρασε δώρα και χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη, ειδικά στις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Οι πράσινοι επισκέφτηκαν τα παιδιά στα δωμάτιά τους λαμβάνοντας ως ανταμοιβή δεκάδες παιδικά χαμόγελα.

Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid)
Δήλωση «τρέλα» από τον Ναν: «Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid) 4.600 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι και το προσωπικό του «ΜΗΤΕΡΑ» ευχαριστώντας τους θερμά για την παρουσία τους και συνολικότερα για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...