ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοβαρά επεισόδια με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα Γιάννινα, κυνηγητό και… ανταλλαγή καθισμάτων (pics)

Χαμός στα Γιάννενα.

Σοβαρά επεισόδια με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα Γιάννινα, κυνηγητό και... ανταλλαγή καθισμάτων (pics)

Περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, ξεκίνησαν επεισόδια στους «Ζωσιμάδες» όταν οπαδός των «ερυθρόλευκων» βγήκε από τη θύρα που τους φιλοξενεί και πήγε να κατεβάσει πανό των γηπεδούχων, κάτι που οδήγησε σε «μάχη», αφού έπειτα κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο αρκετοί και από τις δύο πλευρές. Αμέσως στον «χορό» μπήκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις, κάνοντας χρήση χημικών.

Την ίδια ώρα υπήρξε κυνηγητό και «ανταλλαγή» καθισμάτων πριν τελικά ηρεμήσουν τα πνεύματα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.