ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Έπρεπε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα»

Όλα όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Νίκαια, που βρήκε τον Παναθηναϊκό να έρχεται ισόπαλος (1-1) με τον Ιωνικό.

Γιοβάνοβιτς: «Έπρεπε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα»

Ο Σέρβος τεχνικός, ανέφερε πως η ομάδα του θα έπρεπε να είχε τελειώσει το ματς νωρίτερα, για να έχει μεγαλύτερη άνεση στη διαχείριση του αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV:

«Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η εμφάνιση αλλά θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς το παιχνίδι.

Όπως πάντα μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο σε μία στιγμή αδράνειας να δεχθείς γκολ. Ο Ιωνικός παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Έπρεπε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Οι συνεργασίες δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο ώστε να μας δώσουν περισσότερη άνεση».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.