ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα βόμβα: Μετά την Καϊλή μπλέκουν κι άλλον πασίγνωστο Έλληνα πολιτικό με το Qatargate

Νέα εμπλοκή πολιτικού από την Ελλάδα με το Qatargate.

Νέα βόμβα: Μετά την Καϊλή μπλέκουν κι άλλον πασίγνωστο Έλληνα πολιτικό με το Qatargate

Στο μικροσκόπιο της Κομισιόν οι επαφές αξιωματούχων της ΕΕ με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Επείγουσα έρευνα για τους δεσμούς αξιωματούχων της ΕΕ με τον πρώην επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ξεκινά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με εντολή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μετά τις καταγγελίες για εμπλοκή του Έλληνα πολιτικού στην υπόθεση του Qatargate, αναφέρει η αμερικάνικη εφημερίδα.

Σύμφωνα με το Politico, στο άρθρο που υπογράφουν Eddy Wax και Νεκταρία Σταμούλη, ο Αβραμόπουλος, πρώην επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ, ήταν επίτιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΜΚΟ Fight Impunity, η οποία ιδρύθηκε από τον πρώην ευρωβουλευτή Πιερ Αντόνιο Παντσέρι – ο οποίος κρατείται.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 7.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Politico αναφέρει επίσης ότι περιήλθε σε γνώση του ένα email που εστάλη στα «σημεία επαφής για τη διαφάνεια και τη δεοντολογία» σε κάθε γραφείο των Επιτρόπων, στο οποίο αξιωματούχος της ΕΕ ρωτούσε αν μέλη του Σώματος των Επιτρόπων ή υπάλληλοι είχαν έρθει σε επαφή με τον Αβραμόπουλο ή τη Fight Impunity (το οποίο αναφέρεται ως AITJ, με βάση την πλήρη ονομασία Association Against Impunity and for Transitional Justice) πέρυσι. Το email αυτό στάλθηκε την Τετάρτη(21/12) και δόθηκε προθεσμία στους παραλήπτες να απαντήσουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης(22/12).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.