ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Καμπανάκι το χθεσινό, απαραίτητο να κάνει η ομάδα μεταγραφές και γρήγορα»

Για καμπανάκι έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας την «γκέλα» του Παναθηναϊκού στη Νίκαια (1-1) κόντρα στον Ιωνικό.

Νικολογιάννης: «Καμπανάκι το χθεσινό, απαραίτητο να κάνει η ομάδα μεταγραφές και γρήγορα»

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι το αποτέλεσμα πως είναι ένα «καμπανάκι εντός ομάδας» και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν επιτρέπονται τέτοιες χαμένες ευκαιρίες. Χρειάζεται εγρήγορση. Δεν ήρθε η καταστροφή, αφού ο Παναθηναϊκός είναι στο +6 από την ΑΕΚ, αλλά πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα τελειώνει».

Στη συνέχεια, δε, υπογράμμισε: «Είναι φανερό, πλέον, επειδή υπάρχουν αρκετές απουσίες, πως είναι απαραίτητο να κάνει η ομάδα μεταγραφές και γρήγορα».

Πρόσθεσε ακόμη, εξάλλου, ότι «θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα αυτή για τους παίκτες, και ίσως έχει ξεκινήσει κιόλας από χθες το βράδυ, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τα αφήνει έτσι αυτά».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.