ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β΄: Ήττα με ανατροπή από την Βέροια

Ο Παναθηναϊκός Β΄ προηγήθηκε, αλλά ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από την Βέροια στην Ριζούπολη.

Παναθηναϊκός Β΄: Ήττα με ανατροπή από την Βέροια

Το ματς

Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 2’, ο Ταβάρες έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Περδίκης πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι κι έδιωξε κόρνερ προ του Σαρδέλη, που ήταν έτοιμος να σουτάρει σε κενή εστία. Έχοντας την κατοχή και κυκλοφορώντας την μπάλα με υπομονή, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 16ο λεπτό. Όταν ο Σαρδέλης σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά, ο Μαραγκός μπήκε στην πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της φιλοξενούμενης ομάδας για το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και στο 24’, από ωραία ενέργεια του Ταβάρες, που πέρασε δύο αντιπάλους, ο Σαρδέλης πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με δυσκολία. Τρία λεπτά μετά, ο Καρβούνης έκανε την σέντρα, ο Φουρτάδο πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Σαρδέλης σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε οφσάιντ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Βέροια έκανε αισθητή την παρουσία της στο 40ο λεπτό, σε μια γρήγορη αντεπίθεση από τα αριστερά, αλλά ο Χριστεογεώργος βγήκε και μάζεψε την επικίνδυνη σέντρα του Ορφανίδη από αριστερά, για τον Φασίδη. Η ομάδα της Ημαθίας κατάφερε να σκοράρει νωρίς, στην πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Ορφανίδη να σεντράρει από αριστερά και τον αμαρκάριστο έξω από τη μικρή περιοχή Μπελεβώνη να νικάει τον Χριστογεώργο, κάνοντας το 1-1 στο 53’.

Το Τριφύλλι προσπάθησε να επανακτήσει το προβάδισμά του, αλλά το γυριστό σουτ του Φουρτάδο στο 56’, δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο. Ενώ ο τερματοφύλακας της Βέροιας «διάβασε» την φάση και βγήκε έγκαιρα, μπλοκάροντας την ωραία κάθετη του Μπιλάλ για τον Κρυπαράκο τέσσερα λεπτά μετά.

Τελικά, ήταν οι φιλοξενούμενοι εκείνοι που πέτυχαν δεύτερο τέρμα, στο 66’, σε μια φάση όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ, με σουτ του Μασούρα μέσα από την περιοχή. Ενώ ο Κρυπαράκος έκανε την σέντρα από δεξιά για τον Σαρδέλη, που γύρισε ωραία, σούταρε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Στίκας του έβαλε την κόντρα και κράτησε το 1-2, στο 77ο λεπτό.

Με τους Πράσινους όλους μπροστά για την ισοφάριση, η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς ο Μπουκουβάλας γέμισε στην αντεπίθεση από αριστερά, αλλά το βολέ του Ντουμάνη ήταν άστοχο.

Παναθηναϊκός Β: Xριστογεώργος, Ανδρικόπουλος (74’ Βολάκης), Αντωνίου, Προδρομίτης, Τερεζίου (74’ Καραμπάς), Καρβούνης, Σερπέζης, Σαρδέλης, Φουρτάδο (63’ Μαρτίνης), Ταβάρες (52’ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (63’ Αλμπάνης).

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Ορφανίδης (61’ Μασούρας), Φασίδης (81’ Ιωάννου), Μπουόλι (88’ Ισαακίδης), Ντουμάνης, Περδίκης (62’ Μούχαλης), Στίκας, Μπελεβώνης (88’ Κατσούκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...