ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Στέφανο Βέκια της Ρόζενμποργκ

Ο εξτρέμ της Ρόζενμποργκ, Στέφανο Βέκια, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Στέφανο Βέκια της Ρόζενμποργκ

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση, η οποία, εκτός των άλλων, αφορά την απόκτηση εξτρέμ. Ο Γιάχανμπακς της Φέγενορντ είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο οι πράσινοι θέλουν και έχουν κάνει συζητήσεις μαζί του, αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές με ποδοσφαιριστές γι’ αυτή- και όχι μόνο- τη θέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που προτάθηκε στο τριφύλλι είναι και αυτή του άσου της Ρόζενμποργκ, Στέφανο Βέκια. Ο 27χρονος αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ, παίζει, επίσης, και στα αριστερά, ενώ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι Σουηδός με ιταλικές ρίζες και το συμβόλαιό του με τη νορβηγική ομάδα λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2024.

Φέτος, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του. Μετράει 17 συμμετοχές, έχει 9 γκολ και 1 ασίστ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.