Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση στην Πόλη κόντρα στην Αναντολού Εφές

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα το απόγευμα (19:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Εφές Αναντολού για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Εφές Αναντολού για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από το εμπόδιο της back to back πρωταθλήτριας Ευρώπης την τελευταία διετία, καλείται να ξεπεράσει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Λευτέρης Μποχωρίδης δεν υπολογίζονται. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μάριους Γκριγκόνις.

Από τη μεριά της η Εφές θα αγωνιστεί ενισχυμένη αφού ο Σέιν Λάρκιν θα είναι παρών, με τους Τούρκους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει και πάλι μέσα στις θέσεις για τα Play Off.

Διαιτητές θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Μίλαν Νέντοβιτς και Γιακούμπ Ζαμοίσκι. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτικό ρεπορτάζ από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version