ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Όλα για όλα για την πρόκριση στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό

«Αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ με κέρδος το εισιτήριο για το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, διεξάγεται το απόγευμα (17:30), ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Όλα για όλα για την πρόκριση στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, διεξάγεται νωρίς το απόγευμα στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης αυτομάτως θα γίνει και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου, με τους δύο συλλόγους να έχουν αναμετρηθεί ήδη μια φορά για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Οι «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη θα παλέψει για την πρόκριση, με την Ελληνίδα τεχνικό να έχει όλες τις αθλήτριες διαθέσιμες, ενώ υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για το «διπλό».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του ντέρμπι θα είναι οι Συμεωνίδης, Κατραχoύρας και Κωνσταντινίδου, ενώ το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα ορίστηκε για τις 17:30 και θα καλυφθεί μέσω Live Streaming από το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο YouTube.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...