ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ενδιαφέρεται και η Στρασμπούργκ για τον Πούχατς που θέλει ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με την γαλλική «Equipe» η Στρασμπούργκ είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει τον Τιμοτέους Πούχατς, με τον οποίο συζητάει και ο Παναθηναϊκός.

«Ενδιαφέρεται και η Στρασμπούργκ για τον Πούχατς που θέλει ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός αναζητά μια λύση ως μπακ απ του Χουάνκαρ και στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 23χρονου Πολωνού, Τιμοτέους Πούχατς, καθώς για το υπόλοιπο της σεζόν δεν θα είναι διαθέσιμος ο Κρίστιαν Γκάνεα.

Στο κυνήγι της απόκτησης του Πούχατς, γαλλικό δημοσίευμα έρχεται να προσθέσει ακόμα μια ομάδα και συγκεκριμένα την Στρασμπούργκ, η οποία όπως αναφέρει η «Equipe» έχει ψαχτεί για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα αναφέρεται και το παλαιότερο ενδιαφέρον των Γάλλων για το παίκτη όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Λεχ Πόζναν, ενώ αναφέρουν και λεπτομέρειες της ως τώρα καριέρας του 23χρονου, Πολωνού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφέρουν πως για τον Πούχατς έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, καθώς η Ουνιόν Βερολίνου, ομάδα στην οποία παίζει τώρα ο Πολωνός θέλει να τον παραχωρήσει, αφού δεν έχει τις συμμετοχές που θα ήθελε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.