ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Over με αξία από Τουρκία

Προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Over με αξία από Τουρκία

Στοιχηματικές ευκαιρίες παρουσιάζει το κουπόνι της Παρασκευής (23/12) παρόλο που δεν περιλαμβάνει τεράστιο πλήθος αγώνων. Όλα τα ματς σήμερα προσφέρονται όπως πάντα στην betshop με ελκυστικές αποδόσεις. Μια επιλογή για στοίχημα που έχει ιδιαίτερη αξία εντοπίζεται στην Α’ Τουρκίας και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουμράνιεσπορ και την Μπασακσεχίρ, με ποντάρισμα στα τέρματα. Πάμε να δούμε τα πάντα παρακάτω.

Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κασίμπασα η Ουμράνιεσπορ, που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Τουρκίας. Είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Χρειάζεται, όμως, άμεσα βελτίωση η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Έχει δεχτεί 24 γκολ σε 13 αγώνες. Αντίθετα, τα πάει καλά στην επίθεση, έχοντας σκοράρει εφτά φορές στα δύο πιο πρόσφατα ματ της. 

Έβγαλε αντίδραση η Μπασακσεχίρ μετά την εντός έδρα συντριβή (0-7) από τη Γαλατασαράι και επικράτησε με 3-1 επί της Γκιόζτεπε, παίρνοντας την πρόκριση στο κύπελλο. Έχει δεχτεί, πάντως, γκολ στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες. Μόλις σε δύο εξ αυτών, βέβαια, δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ έχει σημειώσει έξι τέρματα στα τρία πιο πρόσφατα επίσημα ματς της. Τα βρίσκει “σκούρα” μακριά από την έδρα της, καθώς δεν κέρδισε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της εκτός (0-2-2). Εμφανίζουν προβλήματα στα μετόπισθεν οι δύο ομάδες, σκοράρουν, όμως, με ευκολία. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα επιλέξουμε Over 2,5 σε απόδοση 1.95.

Τσεκάρετε καθημερινά για τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα το Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE