ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ξυπνητήρι η ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό – Ξέρουν όλοι τι δεν πρέπει να ξαναγίνει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι το αποτέλεσμα στη Νίκαια ταρακούνησε όλο τον Παναθηναϊκό, αλλά Ιβάν Γιοβάνοβιτς και παίκτες έχουν εντοπίσει τα λάθη και θα φροντίσουν να μην επαναληφθούν.

Νικολογιάννης: «Ξυπνητήρι η ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό – Ξέρουν όλοι τι δεν πρέπει να ξαναγίνει»

Σαν… ξυπνητήρι θα λειτουργήσει για τον Παναθηναϊκό η «γκέλα» με τον Ιωνικό, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εντοπίσει τι πήγε στραβά και οι παίκτες του θα το διορθώσουν, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι φανερό ότι έχει ταρακουνήσει πολύ τον Παναθηναϊκό ο… φτωχός τρόπος που ήρθε η ισοπαλία με τον Ιωνικό. Έδειξε συμπτώματα που δεν είχε, πήγαινε φουλ συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια. Και τα ποσοστά του στην επίθεση ήταν πολύ καλά. Υπήρχαν συγκεκριμένα πράγματα που είδε ο Γιοβάνοβιτς και δεν του άρεσαν, τα οποία θα συζητήσει με τους παίκτες του.

Στόχος είναι να μην ξαναγίνουν ποτέ, έχουν συνειδητοποιήσει οι παίκτες ότι έχουν κάνει ένα λάθος. Θα λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι. Δεν έχει να κάνει με την απόδοση της ομάδας, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, έχει να κάνει με κάποια χαλαρότητα που παρατηρήθηκε και την έλλειψη συγκέντρωσης. Θα μπει και πάλι μεγάλη πίεση στην ομάδα, όπως πρέπει, για να είναι ξανά στα επόμενα παιχνίδια αυτή που πρέπει», είπε μεταξύ άλλων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι το «τριφύλλι» έχει ανεβάσει τον πήχη και για αυτό ο κόσμος στεναχωριέται με μια ισοπαλία, αλλά θα στηρίξει την ομάδα και στο ματς με τον ΟΦΗ, καθώς όσο πλησιάζουν οι ημέρες «φεύγουν» και τα εισιτήρια της εν λόγω αναμέτρησης.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως το πιο πιθανό είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει και τον Βέρμπιτς και τον Σένκεφελντ την άλλη Τετάρτη, και ότι αν παίξει ο πρώτος θα είναι ίδια η 11άδα με το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.

Ενώ για τις μεταγραφές των «πράσινων» επανέλαβε ότι είναι δεδομένη η επιθυμία να γίνουν άμεσα οι κινήσεις που χρειάζονται και κατέγραψε τους δύο δρόμους που έχουν μπροστά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.