ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εύα Καϊλή: Το σκεπτικό της απόφασης για την προφυλάκισή της

Την παράταση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή για έναν μήνα αποφάσισε το δικαστικό συμβούλιο την Πέμπτη (22/12). Η ανακοίνωση της βελγικής Εισαγγελίας και η δυνατότητα έφεσης.

Εύα Καϊλή: Το σκεπτικό της απόφασης για την προφυλάκισή της

Στη φυλακή για έναν ακόμα μήνα θα παραμείνει η Εύα Καϊλή, μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου της Πέμπτης (22/12) που αποφάσισε να παραταθεί η προφυλάκισή της στις φυλακές του Χάρεμ έως τις 22 Ιανουαρίου, όταν και θα αξιολογηθεί εκ νέου.

Η απόφαση της Εισαγγελίας, που έγινε γνωστή μέσω email, αναφέρει για την κ. Καϊλή ότι μπορεί να ασκήσει έφεση μέσα στο επόμενο 24ωρο. Σε αυτή την περίπτωση, θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου μέσα σε 15 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή φέρεται να πάρθηκε προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεμβάσεις στην έρευνα και να μην καταστραφούν στοιχεία της.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.985 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Εισαγγελία διευκρίνισε, μέσω ανακοίνωσής της, πως για το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση της εισαγγελίας

«Στο πλαίσιο μιας ευρείας κλίμακας έρευνας από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την Ομοσπονδιακή Αστυνομία για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ένα άτομο εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα ενώπιον των προεδρικών τμημάτων του Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες.

Με διάταξή του σήμερα το πρωί το προεδρικό τμήμα παρέτεινε την προφυλάκιση της Ε.Κ. για έναν μήνα. Εάν ασκήσει έφεση κατά αυτής της απόφασης εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του Εφετείου των Βρυξελλών εντός 15 ημερών. Για το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέσω δελτίων τύπου».

Πηγή: News247.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...