ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Με δυο επιστροφές βασικών παικτών έγινε η σημερινή προπόνηση στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Σένκεφελντ και Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Με δυο επιστροφές βασικών παικτών έγινε η σημερινή προπόνηση στο Κορωπί.

Οι πράσινοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις νίκες στη Λεωφόρο.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη σημερινή προπόνηση οι Σένκεφελντ και Βέρμπιτς μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας τα προβλήματά τους και τέθηκαν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αμφότεροι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ενώ έκαναν και έξτρα δουλειά μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του γκρουπ. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.