ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανατροπή (;) με ΟΑΚΑ: Φήμες μέχρι και για ακύρωση του νόμου – Έρχεται αντίδραση από την ΚΑΕ!

Αλαλούμ με το θέμα του ΟΑΚΑ με την κυβέρνηση να ετοιμάζεται για νέα... μπρος - πίσω.

Ανατροπή (;) με ΟΑΚΑ: Φήμες μέχρι και για ακύρωση του νόμου - Έρχεται αντίδραση από την ΚΑΕ!

Αλαλούμ με το θέμα του ΟΑΚΑ με την κυβέρνηση να ετοιμάζεται για νέα… μπρος – πίσω.

Παρά το γεγονός ότι τα πάντα είναι συμφωνημένα και, όπως έβγαινε προς τα έξω, απέμεναν μόνο τα τυπικά για να πάρει ο Παναθηναϊκός τη χρήση του ΟΑΚΑ, η στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος έχει δώσει τη θέση της σε διάφορες φήμες που μόνο οργή προκαλούν στο τριφύλλι.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, οι εκλογές πλησιάζουν και το θέμα δεν έχει προχωρήσει, παρά τη δεδομένη συμφωνία. Πριν από 10 μέρες η κυβέρνηση, παρουσία του πρωθυπουργού, παρουσίασε το σχέδιο για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ. Μια αξιοποίηση που περιλάμβανε την «υπό εξέλιξη» συζήτηση για παραχώρηση του ΟΑΚΑ! Βέβαια, η συζήτηση είχε ολοκληρωθεί, αφού έχει ψηφιστεί νόμος 6 μήνες πριν για την παραχώρηση στον Παναθηναϊκό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κυβέρνηση ενημέρωσε την ΚΑΕ ότι πρέπει να ξανασυζητήσουν κάποια θέματα αλλά εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχει προχωρήσει το παραμικρό.

Στον Παναθηναϊκό φτάνουν φήμες που λένε ότι η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει τον νόμο και να τροποποιήσει διατάξεις που αφορούν μέρη της χρήσης. Να ακυρώσει, δηλαδή, τον νόμο και να παραδώσει στην ΚΑΕ το ΟΑΚΑ δίχως αυτή να έχει εμπορικές χρήσεις!

Οι πράσινοι είναι εξοργισμένοι και αναμένεται να αντιδράσουν άμεσα για να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και φυσικά ο νόμος που έχει περάσει στη Βουλή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.