ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανατροπή (;) με ΟΑΚΑ: Φήμες μέχρι και για ακύρωση του νόμου – Έρχεται αντίδραση από την ΚΑΕ!

Αλαλούμ με το θέμα του ΟΑΚΑ με την κυβέρνηση να ετοιμάζεται για νέα... μπρος - πίσω.

Ανατροπή (;) με ΟΑΚΑ: Φήμες μέχρι και για ακύρωση του νόμου – Έρχεται αντίδραση από την ΚΑΕ!

Αλαλούμ με το θέμα του ΟΑΚΑ με την κυβέρνηση να ετοιμάζεται για νέα… μπρος – πίσω.

Παρά το γεγονός ότι τα πάντα είναι συμφωνημένα και, όπως έβγαινε προς τα έξω, απέμεναν μόνο τα τυπικά για να πάρει ο Παναθηναϊκός τη χρήση του ΟΑΚΑ, η στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος έχει δώσει τη θέση της σε διάφορες φήμες που μόνο οργή προκαλούν στο τριφύλλι.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, οι εκλογές πλησιάζουν και το θέμα δεν έχει προχωρήσει, παρά τη δεδομένη συμφωνία. Πριν από 10 μέρες η κυβέρνηση, παρουσία του πρωθυπουργού, παρουσίασε το σχέδιο για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ. Μια αξιοποίηση που περιλάμβανε την «υπό εξέλιξη» συζήτηση για παραχώρηση του ΟΑΚΑ! Βέβαια, η συζήτηση είχε ολοκληρωθεί, αφού έχει ψηφιστεί νόμος 6 μήνες πριν για την παραχώρηση στον Παναθηναϊκό.

«Μπαμ» με Μίροτιτς – Ποια ομάδα κατέθεσε πρόταση μαμούθ
«Μπαμ» με Μίροτιτς – Ποια ομάδα κατέθεσε πρόταση μαμούθ 74.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κυβέρνηση ενημέρωσε την ΚΑΕ ότι πρέπει να ξανασυζητήσουν κάποια θέματα αλλά εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχει προχωρήσει το παραμικρό.

Στον Παναθηναϊκό φτάνουν φήμες που λένε ότι η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει τον νόμο και να τροποποιήσει διατάξεις που αφορούν μέρη της χρήσης. Να ακυρώσει, δηλαδή, τον νόμο και να παραδώσει στην ΚΑΕ το ΟΑΚΑ δίχως αυτή να έχει εμπορικές χρήσεις!

Οι πράσινοι είναι εξοργισμένοι και αναμένεται να αντιδράσουν άμεσα για να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και φυσικά ο νόμος που έχει περάσει στη Βουλή.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ