ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερνάρ: «Να μάθουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια»

Ο Μπερνάρ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Μπερνάρ: «Να μάθουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια»

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη Νίκαια, μίλησε για τη γκέλα με τον Ιωνικό και το… μάθημα που πρέπει να πάρουν οι Πράσινοι ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του Μπερνάρ στη “Live Sport”: 

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και το γεγονός πως δεν τα καταφέραμε μας στενοχωρεί πάρα πολύ. Νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη στενοχώρια για τον τρόπο που χάσαμε τους βαθμούς, είχαμε τη νίκη στα χέρια μας και ισοφαριστήκαμε πριν το τέλος. 

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.804 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός εφησύχασε και ισοφαρίστηκε: Ψάξαμε ένα δεύτερο γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και δυστυχώς δεν το πετύχαμε. Όμως τουλάχιστον πρέπει να πάρουμε μάθημα από αυτό το παιχνίδι και να μην επαναλάβουμε παρόμοιο λάθος στο μέλλον. Όταν κάτι δεν το κάνεις καλά και σου κοστίζει, πρέπει να βλέπεις τι έκανες λάθος και να το διορθώνεις. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και από κάθε σφάλμα μαθαίνουμε. 

Για το αν προβληματίζει τους Πράσινους η αναπάντεχη απώλεια βαθμών: Είναι εξαιρετικά σπάνιο μία ομάδα να τελειώνει τη σεζόν μόνο με νίκες. Αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα είναι πολύ δύσκολο. Ας μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε ήττα, έχουμε μόνο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σίγουρα η διαφορά από τους υπόλοιπους μειώθηκε, όμως εμείς έχουμε την πρωτοπορία και όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματά μας. 

Για το μάθημα που πήρε ο Παναθηναϊκός από τη Νίκαια: Για να στεφθούμε πρωταθλητές, σε παιχνίδια όπως με τον Ιωνικό, που τα ελέγχουμε απόλυτα και δε απειλούμαστε, πρέπει να… σκοτώνουμε τον αντίπαλο όσο νωρίτερα μπορούμε. Να βάζουμε ένα δεύτερο γκολ και να μην αφήνουμε περιθώρια λάθους. Γιατί το προβάδισμα με ένα γκολ είναι εύθραυστο και στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά. Αλλά είμαστε μία ομάδα που εκπαιδεύεται στον πρωταθλητισμό, μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.