ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: “Καμίνι” η Λεωφόρος με ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός:

Παναθηναϊκός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι θέλουν επιστροφή στις νίκες κόντρα στους Κρητικούς, μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό στη Νίκαια και ο κόσμος θα δώσει ξανά βροντερό “παρών” στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Τα εισιτήρια, που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες από την ΠΑΕ, εξαφανίζονται με τους φιλάθλους να δείχνουν ξανά τη δίψα τους και τη διάθεση για στήριξη στην ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι λίγα τα “μαγικά χαρτάκια” που έχουν απομείνει για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τη Λεωφόρο να μετατρέπεται πάλι σε “καμίνι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...