ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Αλεξανδρή στο Panathinaikos24.gr: «Θέλουμε το νταμπλ και θα δώσουμε την ψυχή μας γι΄ αυτό» (vid)

Η Διονυσία Αλεξανδρή μίλησε στο Panathinaikos24TV και αναφέρθηκε στην επιλογή της να φορέσει τα πράσινα το καλοκαίρι ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία τόσο στην Ελένη Καπογιάννη αλλά και στην διοίκηση του τριφυλλιού.

Αλεξανδρή στο Panathinaikos24.gr: «Θέλουμε το νταμπλ και θα δώσουμε την ψυχή μας γι΄ αυτό» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Για τη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού: «Έχουμε αποκλείσει έναν μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο δεν μπορούμε να χαρούμε καθώς δεν πήραμε τον τίτλο. Η διοίκηση είναι τόσο κοντά μας. Μας μίλησαν, μας πώρωσαν και μας έδωσαν να καταλάβουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Στο ματς του πρωταθλήματος από την άλλη δεν παίξαμε τόσο καλά και γι΄ αυτό χάσαμε»

Για το αν ειχαν έξτρα κίνητρο μετά την ήττα στο πρωτάθλημα: «Εννοείται. Η ομάδα είχε φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί. Θέλουμε το νταμπλ και θα δώσουμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον λόγο που πήρε την απόφαση και για το κλίμα που υπάρχει: «Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια. Είναι στην καλύτερη του φάση και χτίζει για το μέλλον. Το γεγονός ότι ο κ. Βρανόπουλος και ο κ. Μαλακατές ήταν μαζί μας από τις 15:00 στο πούλμαν μου λέει πολλά. Τι να πω; Είναι συγκινητικό».

Για την μεταγραφή της το καλοκαίρι: «Και πέρυσι ήταν πολύ πιθανό να έρθω. Φέτος το είχα πάρει απόφαση ότι θέλω να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Ήξερα το που έρχομαι και τον λόγο που έρχομαι. Πάμε καλά. Είμαστε μέσα στους στόχους. Στο τέλος του 2022 τα πράγματα πηγαίνουν καλά»

Για το κλίμα που έχει χτιστεί από την Καπογιάννη: «Η κόουτς Καπογιάννη ήταν τρομερή παίκτρια. Αυτό που την κάνει να υπερτερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες προπονήτριες είναι ότι μπαίνει στην ψυχολογία της αθλήτριας. Η Καπογιάννη μας κάνει να δίνουμε το 100% μας και να παίζουμε και για εκείνη».

Για το αν λείπει μια μεγάλη διεθνή επιτυχία από το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ: «Στις Γυναίκες είμαστε λίγο πίσω. Στο Eurocup αδικήσαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια τους εαυτούς μας. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκό: «Είναι απίστευτος ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός έχει μία από τις πιο ισχυρές εξέδρες. Πέρυσι παρότι έχασαν τα κορίτσια ο κόσμος τους στήριξε. Πραγματικά είχα ανατριχιάσει».

Για την χημεία με την Παυλοπούλου: «Εχουμε πολύ καλή σχέση και εκτός παρκέ. Γενικά υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Για το αν έχει φτάσει στο πικ της απόδοσης η ομάδα: «Ούτε καν. Πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει ούτε στο 60% αυτού που μπορούμε να παίξουμε. Πλην του χθεσινού ματς που ήμασταν 100% συγκεντρωμένες, δεν είναι κάποιο άλλο ματς που να φτάσαμε σε τόσο υψηλά στάνταρ. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Θα δείτε ακόμα καλύτερα πράγματα».

Για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό και η διαφορά : «Η διαφορά ήταν πλασματική. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν συγκεντρωμένες και γι΄αυτό μεγάλωσε. Χθες είχαμε εντελώς διαφορετική εικόνα».

Για τα μηνύματα που πήρε μετά το ματς: «Οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Η αλήθεια είναι ότι το κάναμε οριακό το παιχνίδι. Δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα. Ο κόσμος πήρε χαρά από εμάς. Ανέβηκαν οι προσδοκίες».

Για τους στόχους από εδώ και πέρα: «Δεν είναι εύκολο το νταμπλ. Οι δεκαπέντε πόντοι του πρωταθλήματος είναι μεγάλη διαφορά. Θα δώσουμε ότι έχουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ