ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Το λεωφορείο άλλαξε λωρίδα λίγο πριν συγκρουστεί!

Νέο βίντεο δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση του λεωφορείου στο Βουκουρέστι δείχνει πως το όχημα άλλαξε λωρίδα λίγο προτού συγκρουστεί...

Νέο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Το λεωφορείο άλλαξε λωρίδα λίγο πριν συγκρουστεί!

Νέο βίντεο δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση του λεωφορείου στο Βουκουρέστι δείχνει πως το όχημα άλλαξε λωρίδα λίγο προτού συγκρουστεί…

Νέα δεδομένα προκύπτουν για το δυστήχημα στο Βουκουρέστι που είχε απολογισμό έναν Έλληνα επιβάτη νεκρό.

Σε βίντεο του ρουμανικού τηλεοπτικού δικτύου Digi24, διακρίνεται από κάμερα διερχόμενου οχήματος το λεωφορείο να αλλάζει λωρίδα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση με την προειδοποιητική μπάρα!

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ρεπορτάζ του σταθμού αναφέρει ότι ο οδηγός φαίνεται να μην λαμβάνει υπόψιν εγκαίρως τη σήμανση, κάτι που ενισχύει την πεποίθηση πως μπερδεύτηκε από την εφαρμογή Google Maps που χρησιμοποιούσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.