ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τρέλα» Γιασικεβίτσιους για το τριφύλλι: «ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ» (vid)

Δείτε την αντίδραση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όταν παρέλαβε τα παπούτσια της adidas.

«Τρέλα» Γιασικεβίτσιους για το τριφύλλι: «ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ» (vid)

Ένας από τους παίκτες που «σημάδεψαν» μια από τις πιο… χρυσές εποχές του Παναθηναϊκού ήταν και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Σάρας αγάπησε και αγαπήθηκε στον Παναθηναϊκό και συνέδεσε το όνομά του με το triple crown της σεζόν 2008-09, τότε που ο Παναθηναϊκός ήταν η κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Αυτά τα Χριστούγεννα μάλιστα ο Σάρας έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο. Τα συλλεκτικά παπούτσια του Παναθηναϊκού, τα οποία είναι αφιερωμένα στο τμήμα μπάσκετ και την τεράστια ιστορία που έχει πίσω του.

Η αντίδρασή του μόλις ανοίγει το κουτί και βλέπει τα παπούτσια; Μοναδική. «ΠΑΟ ολέ, ΠΑΟ ολέ», φώναξε ο Γιασικεβίτσιους, που δεν παρέλειψε να τονίζει πως «είναι εκπληκτικά».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.