ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προϋποθέσεις για γκολ στο “Selhurst Park”

Προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προϋποθέσεις για γκολ στο “Selhurst Park”

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας (26/12) με Boxing Day και μεγάλα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για στοιχημα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

17η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται στις 17:00 στο “Selhurst Park” τη Φούλαμ. Στην 11η θέση οι γηπεδούχοι, στο τελευταίο παιχνίδι τους πριν τη διακοπή ηττήθηκαν με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, βάζοντας τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών. 

Από την πλευρά της η Φούλαμ βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης και επιστρέφει στη δράση αναζητώντας αντίδραση. Έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν η δεύτερη σερί ήττα, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη. Στα παιχνίδια της Φούλαμ σημειώνονται περίπου 3.5 γκολ μέσο όρο, δηλαδή το κλασικό «όσα πάνε κι όσα έρθουν». Εντός έδρας η Κρίσταλ Πάλας είναι αποτελεσματική, συνήθως σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ, μπορεί να γίνει καλό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Δείτε κάθε μέρα προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.