ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές για την Ευρωλίγκα, ενώ την προσεχή Παρασκευή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πάλι για την Ευρωλίγκα.

Έτσι το «τριφύλλι» αναζητά απόψε τη νίκη αφενός για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αφετέρου για να πάει με καλή ψυχολογία στο επερχόμενο ντέρμπι, που θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του έτους!

Τα προβλήματα δεν έχουν σταματήσει να υπάρχουν για το «τριφύλλι», αφού για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ κατά πάσα πιθανότατα εκτός θα είναι και ο Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος είναι το νέο «θύμα» της ίωσης που έχει ταλαιπωρήσει και άλλους «πράσινους» στο παρελθόν.

Ένας από αυτούς είναι ο Αρτούρας Γκουντάιτις που επιστρέφει, όπως και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση του.

Οι Πιτσίλκας, Αναστόπουλος και Ζακεστίδης θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:15, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Δείτε το ματς εδώ