ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Sold out το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Σε «καυτή» Λεωφόρο θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ, καθώς όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλήθηκαν.

Sold out το Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Ακόμα ένα sold out για την φετινή σεζόν, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κατάμεστη θα είναι ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την προσεχή Τετάρτη (28/12), καθώς όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, εξαντλήθηκαν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΟΦΗ εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...