ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Αντώνης Κανάκης: Το νέο ξεκίνημα για τον παρουσιαστή στον ΑΝΤ1.

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Αντώνης Κανάκης: Το νέο ξεκίνημα για τον παρουσιαστή στον ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Κανάκης είναι από τα «βαριά χαρτιά» του ΑΝΤ1 εδώ και πολλά χρόνια. Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», που αφού προβλήθηκαν στο Open και τον ΣΚΑΪ επέστρεψε στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Αναλυτικά εδώ

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ μετά το break: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Game 5 – Πάνω από 250.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην… ουρά!
ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ μετά το break: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Game 5 – Πάνω από 250.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην… ουρά! 2.889 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.