ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Βέρμπιτς – Σένκεφελντ: Τί κερδίζει ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή τους (vids)

Ο Παναθηναϊκός στερήθηκε των υπηρεσιών τόσο του Σένκεφελντ όσο και του Βέρμπιτς στο ματς με τον Ιωνικό. Οι δύο τους επιστρέφουν στο ματς με τον ΟΦΗ και το τριφύλλι έχει να κερδίσει πολλά. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Βέρμπιτς - Σένκεφελντ: Τί κερδίζει ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή τους (vids)

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις του στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι την 13η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ιωνικό και έκαναν την πρώτη τους σημαντική γκέλα στο φετινό πρωτάθλημα.

To τριφύλλι έχασε αρκετές ευκαιρίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στο τέλος ο Ιωνικός τον τιμώρησε και κάπως έτσι το τριφύλλι απώλεσε δύο βαθμούς. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός στερήθηκε των υπηρεσιών άλλων δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από μια τενοντίτιδα στην γάμπα, ενώ ο δεύτερος από μία θλάση πρώτου βαθμού . Δύο σημαντικές απώλειες για τους πράσινους.

Και οι δύο ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και έτσι τέθηκαν στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές αποτελούν σημαντικά γρανάζια στην ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Σέρβος προπονητής. Από την μία ο Ολλανδός σέντερ μπακ είναι η… κολόνα της πράσινης άμυνας και από την άλλη ο Βέρμπιτς (που ανεβαίνει στα τελευταία ματς) αποτελεί ένα συνεχή κίνδυνο για κάθε άμυνα.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σένκεφελντ και Βέρμπιτς αναμένεται να επιστρέψουν στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο πρώτος σίγουρα θα πάρει φανέλα βασικού και μένει να δούμε τι θα γίνει με τον δεύτερο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά μένει να φανεί σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται. Οι δύο αυτοί παίκτες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και μπορούν να δώσουν σημαντικές βοήθειες στους πράσινους.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ από την μία δίνει σιγουριά στα μετόπισθεν, ο Παναθηναϊκός θα θωρακιστεί ακόμα καλύτερα και τα μαρκαρίσματα αναμένεται να γίνουν πιο δυναμικά. Από την άλλη, το τριφύλλι θα γίνει ακόμα πιο δυνατό τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά στημένα. Με λίγα λόγια οι κίνδυνοι στην άμυνα θα περιοριστούν και από την άλλη στην επίθεση η ομάδα θα μπορέσει να γίνει περισσότερη απειλητική.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς με τον Βόλο πέτυχε το δεύτερό του επίσημο γκολ και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Με τον Σλοβένο ο Παναθηναϊκός θα έχει στο δυναμικό του έναν παίκτη που θα μπορεί να γίνει άμεσα απειλητικός, που θα πατάει περισσότερο περιοχή και μπορεί να συνεργαστεί πολύ καλά με τον Σπόραρ. Ακόμα και από τον πάγκο να έρθει θα μπορεί να αλλάξει την ροή του αγώνα, όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός με αυτούς τους ποδοσφαιριστές βάζει μεγαλύτερη ποιότητα τόσο στην αμυντική του γραμμή όσο και στην μεσοεπιθετική. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να έρθουν αυτοί οι τρεις βαθμοί που τόσο ανάγκη έχουν οι πράσινοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.