ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Μπέικον – Παππά ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Με Μπέικον - Παππά ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα

Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη να παραταχθούν οι «πράσινοι» στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ο Μπέικον είναι κανονικά στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση κόντρα στους Πατρινούς.

Εκτός είναι ο Γκριγκόνις, που δεν είναι δηλωμένος στην Basket League, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ώστε ο Λιθουανός άσο να αγωνίζεται κανονικά και στο ελληνικό πρωτάθλημα με το 2023.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...