ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάγκνουσον: «Ήταν σκληρό μάθημα η ισοπαλία με τον Ιωνικό – Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Όλα όσα ανέφερε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον για Ιωνικό και όχι μόνο.

Μάγκνουσον: «Ήταν σκληρό μάθημα η ισοπαλία με τον Ιωνικό - Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μίλησε για την ισοπαλία με τον Ιωνικό και έδωσε μήνυμα για την συνέχεια με θετική σκέψη και αισιοδοξία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισλανδός στόπερ στην «Livesport»:

Για την ισοπαλία με τον Ιωνικό: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, όμως στο δεύτερο δεν παρουσιαστήκαμε ίδιοι. Χαλαρώσαμε και επιτρέψαμε στον αντίπαλο με μία ευκαιρία να μας ισοφαρίσει. Ο αντίπαλος βρήκε ελάχιστο χώρο για να γυρίσει, τον εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο θα συμβούν και τέτοια βράδια, να δεχτείς γκολ χωρίς ο αντίπαλός σου να δημιουργήσει ευκαιρία. Είναι μέρος του αθλήματος».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα θετικά στοιχεία του αποτελέσματος και την συνέχεια: «Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά να βλέπουμε και τα θετικά. Συνεχίζουμε αήττητοι και η πρώτη θέση εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Εάν νικάμε, θα είμαστε πρώτοι. Ήταν ένα σκληρό μάθημα, σε ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που έπαιζε για την επιβίωσή του. Μπορούμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Εμείς σκεφτόμαστε θετικά, χρειάζεται να συνεχίσουμε με τη νοοτροπία που είχαμε μέχρι σήμερα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...