ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπεσε «σκοτάδι» στο Καρδίτσα – Ολυμπιακός!

Διακοπή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα, καθώς λίγο πριν το φινάλε έπεσε η τάση του ρεύματος και έσβησαν τα φώτα στο γήπεδο.

Έπεσε «σκοτάδι» στο Καρδίτσα - Ολυμπιακός!

Η αναμέτρηση διακόπηκε προσωρινά, καθώς 4:43 πριν το τέλος του ματς έσβησαν τα φώτα στο κλειστό της Καρδίτσας, με το παιχνίδι ωστόσο να συνεχίζεται κανονικά μετά από λίγα λεπτά.

Πάντως ο κόσμος δεν έχασε το χιούμορ του και μέσα στο κλίμα των ημερών, άναψε τους φακούς στα κινητά του και δημιούργησε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ