ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Απαραίτητοι οι έξι βαθμοί γιατί μετά αρχίζουν οι… τελικοί

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για τα ματς με ΟΦΗ και Λεβαδειακό, στα οποία ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο για την παραμικρή απώλεια καθώς ακολουθούν παιχνίδια που πιθανόν να κρίνουν όλη τη χρονιά.

Απαραίτητοι οι έξι βαθμοί γιατί μετά αρχίζουν οι... τελικοί

Η απώλεια βαθμών στη Νεάπολη ήταν εκτός προγράμματος για τον Παναθηναϊκό και σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η ισοπαλία πλήγωσε τους πράσινους. Γιατί είχαν την ευκαιρία στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν να τελειώσουν το παιχνίδι, δεν το έκαναν, ο Ιωνικός έκανε μία φάση και βρήκε ένα γκολ.

Σε ένα πρόγραμμα που είχε Ιωνικό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, πριν ο Παναθηναϊκός πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο στόχος ήταν ξεκάθαρος: οι εννιά βαθμοί. Δεν μπορεί να τους φτάσει πλέον αυτούς ο Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητο ωστόσο για τον ίδιο να κάνει το δύο στα δύο στα ματς με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο και τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Οχι μόνο για να διατηρήσει ή και να αυξήσει αυτό το συν έξι που έχει από την ΑΕΚ, όχι μόνο για να μην μπει σε διαδικασία προβληματισμού και κρίσης (δεν έχει υπάρξει περίοδος κρίσης από την αρχή της σεζόν) αλλά και γιατί το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν έχει μόνο ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πω πω μια «ντόπα»
Πω πω μια «ντόπα» 1.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εχει και Γιάννενα στην Ηπειρο, έχει ντέρμπι με ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, έχει ταξίδι στην Τρίπολη. Μια τετράδα… φωτιά για τους πράσινους, που μπορεί να κρίνει ακόμα και ολόκληρη τη σεζόν ή τουλάχιστον να μας δείξει αν ο Παναθηναϊκός θα έχει καταφέρει να διατηρήσει μια σχετικά ασφαλείας διαφορά από τους διώκτες του.

Με λίγα λόγια; Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Λεβαδειακό να πάρει δύο νίκες που είναι απαραίτητες και στη συνέχεια να προετοιμαστεί για ένα πρόγραμμα που μέχρι το φινάλε θα είναι στα… κόκκινα.

Με όλα τα ντέρμπι και αυτά της κανονικής περιόδου και των Play Offs και με ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Παιχνίδια που κάθε Κυριακή μπορεί να μοιάζουν με έναν διαφορετικό τελικό για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ