ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο του Πούχατς, τι ισχύει με Κάουλι και Γιάχανμπακς

Παναθηναϊκός: Οι εξελίξεις με τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο του Πούχατς, τι ισχύει με Κάουλι και Γιάχανμπακς

Ο Παναθηναϊκός πέρα από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, προχωράει και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Η ενίσχυση σε τρεις θέσεις είναι αναγκαία για το τριφύλλι, προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αυτή τη στιγμή προβάδισμα για τη θέση του αριστερού μπακ έχει το θέμα του Τιμότεους Πούχατς. Η υπόθεση με τον Πολωνό άσο της Ουνιόν Βερολίνου προχωράει και δείχνει να είναι σε καλό δρόμο, προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες υποθέσεις, αυτή του Κάουλι παραμένει ανοιχτή. Ο Βραζιλιάνος θέλει να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά η Λουντογκόρετς για την ώρα δεν πουλάει τον ποδοσφαιριστή με κάτω από 2,5 εκατ. ευρώ. Οι πράσινοι έχουν κάνει τις προτάσεις τους και μένει να δούμε την κατάληξη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσο για τον Αλιρέζα Γιάχανμπακς, εδώ και καιρό το θέμα είναι «παγωμένο». Ο ποδοσφαιριστής για την ώρα δείχνει ότι θέλει να μείνει στη Φέγενορντ. Για να διαφοροποιηθεί η κατάσταση, θα πρέπει ο ίδιος να αλλάξει στάση και επιθυμία. Οι πράσινοι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση του εξτρέμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.