ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαγιαννίδης: «Σκληρή δουλειά για να μην ξανασυμβεί αυτό που έγινε με Ιωνικό»

Σύνθημα άμεσης ανάκαμψης από τον Γιώργο Βαγιαννίδη μετά το στραβοπάτημα με Ιωνικό και το ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ.

Βαγιαννίδης: «Σκληρή δουλειά για να μην ξανασυμβεί αυτό που έγινε με Ιωνικό»

Σύνθημα άμεσης ανάκαμψης από τον Γιώργο Βαγιαννίδη μετά το στραβοπάτημα με Ιωνικό και το ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός άσος μίλησε στην cosmote TV. Οι δηλώσεις θα προβληθούν στο pre game του αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ το βράδυ της Τετάρτης (28/12).

-Για το ματς με Ιωνικό: «Πρέπει μόνο να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά για να μην ξανασυμβεί αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Ιωνικό. Το γκολ ήταν μια φάση στην οποία η ομάδα έχασε της συγκέντρωσή της. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη νωρίτερα».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Για το 2022 και το πόσο επιτυχημένο είναι:«Αν και δεν ξεκίνησε καλά στη συνέχεια έκλεισε η περσινή χρονιά με απίστευτο τρόπο. Φέτος με την πορεία της ομάδας νιώθουμε απίστευτα όμορφα, τα έχουμε πάει ίσως ανέλπιστα καλά κι αυτό οφείλεται στη δουλειά, στην υπομονή, στην σκληρή προσπάθεια και στο γεγονός πως η ομάδα δείχνει πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.