ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης βάζει πλώρη για την 10άδα των μπλοκέρ

Ξεχωριστή επίδοση από τον Παπαγιάννη.

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης βάζει πλώρη για την 10άδα των μπλοκέρ

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Βήμα-βήμα ο Γιώργος Παπαγιάννης «σκαρφαλώνει» στη λίστα των κορυφαίων μπλοκέρ της Basket League. Χθες με τη μοναδική του τάπα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Carna έγινε ο 11ος και σύντομα θα βρεθεί στην πρώτη 10άδα της ιστορικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έφτασε τις 189 τάπες καριέρας και ανέβηκε στη 12η θέση της λίστας αφού ξεπέρασε τον Μιχάλη Πελεκάνο ενώ «έπιασε» στην 11η θέση τον Κώστα Χαρίση. Πόσο μακριά είναι η 10άδα; Μόλις πέντε κοψίματα αφού με τόσα θα ξεπεράσει τον Τόνι Κόστνερ που μέτρησε 193 τάπες στην καριέρα του στην Basket League.

Παράλληλα ο Παπαγιάννης μπήκε χθες σε μία ξεχωριστή λίστα του Παναθηναϊκού αφού έγινε ο 15ος παίκτης στην ιστορία του στην Basket League που έφτασε στα 150 παιχνίδια. Ο διεθνής σέντερ «έπιασε» στη 14η θέση της λίστας τον Μίκαελ Κοχ που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό, φορώντας την πράσινη φανέλα από το 1996 ως το 2001.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.195 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Μέσα από ένα ματς που είχε πολλές δεύτερες επιθέσεις (13-19 τα επιθετικά ριμπάουντ), ο Παναθηναϊκός σημείωσε 26 πόντους με αυτόν τον τρόπο και ισοφάρισε το ρεκόρ της φετινής Basket League. Τόσους είχε και ο Κολοσσός H Hotels στο ματς της 7ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

*Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έγινε η τέταρτη που είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων σε ματς της φετινής Basket League αλλά η πρώτη που το έκανε σε εκτός έδρας ματς. Είχαν προηγηθεί δύο φορές το Περιστέρι bwin (εντός με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό και τον Άρη) και μία ο Άρης (εντός έδρας με το Λαύριο Megabolt).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...