ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να… καθαρίσει γρήγορα το τρίποντο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο (21:30, Panathinaikos24.gr, Cosmote Sport 1) και θέλει να κλειδώσει τη νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

Παναθηναϊκός: Να… καθαρίσει γρήγορα το τρίποντο

Οι «πράσινοι» μετά την απρόσμενη γκέλα με τον Ιωνικό, πριν από μία εβδομάδα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κλείσουν το 2022 με τρίποντο, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Μάλιστα στο σημερινό παιχνίδι το «τριφύλλι» θα έχει για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, που εξάντλησαν τα εισιτήρια και αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό είναι μόνο οι γνωστοί απόντες, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Αλέξις Τρουιγιέ και Λεάντρο Φράκου, συν τον Αργύρη Καμπετσή, που έμεινε εκτός αποστολής. Απουσίες θα έχει ωστόσο και ο ΟΦΗ, με τους Βούρο, Γρίβα, Σηφάκη, Τοράρισον, Μπουζούκη, Στάικο, Θεοδοσουλάκη, Σωτηρίου, Καμάου και Τζου, να μην υπολογίζονται από τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αυτή θα αποτελείται από τον Μπρινιόλι στην εστία και τους Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Κώτσιρα στην άμυνα, από αριστερά προς τα δεξιά. Οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν θα είναι στο κέντρο, ενώ ο Μπερνάρντ θα αγωνιστεί στα αριστερά, στα δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Σπόραρ. Σε περίπτωση ο Βέρμπιτς επιλεγεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αριστερό «φτερό», τότε ο Μπερνάρντ θα πάρει τη θέση του Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, στο συνηθισμένο 4-3-3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.